Vad var det som hände?

Oturligt nog råkade jag dra i Elmias betonggolv, byggdag 1. Detta i sin tur ledde till en fraktur (tuberkulum majus). Jag har hittat en röntgen bild på det här, dock ej fraktur. Men ni kanske förstår vad som sker om man drar i backen, med utsträckt arm och lägger hela vikten på axel och arm, typ knak och ont.
Så vad innebör det här, varken får eller bör röra min högerarm, vilket är lite besvärligt, då jag är högerhänt. Jag får inte spela datorspel som innebär rörelse, har dock hittat Hearthstone, som fungerar okey med en hand.
Försöker ge er 1 timma om dagen med stream, men daglig smärta avgör om det går eller inte. Vissa dagar är allt mer än ok, andra dagar är det lite ömt. Spenderar dagarna på rehab, pysslar och glor på serier på Netflix.
Du skall veta att jag blir helt rörd och enormt tacksam varje dag vi finns tillsammans, varje resub, sub, donation eller bara en chattrad, kan inte annat än att tacka för att du finns kvar.
Ha en fantastisk dag nu och akta er för att faceplanta betonggolv.