Han fyller 41 år, streamen 3 årKalasstream X-tra bonanza la grande partey

Streamingtider

23:e 09:00-12:00 God morgon E-sport Sverige! Pratshow, nyheter, väder och e-sport [swe lingual stream]
Nyheter, väder och – esport, ett soffprgram som alla andra med fokus på  E-sport

24:e 09:00-12:00 God morgon E-sport Sverige! Pratshow, nyheter, väder och e-sport [swe lingual stream]
Nyheter, väder och – esport, ett soffprgram som alla andra med fokus på  E-sport

26:e 09:00-12:00 God morgon E-sport Sverige! Pratshow, nyheter, väder och e-sport [swe lingual stream]
Nyheter, väder och – esport, ett soffprgram som alla andra med fokus på  E-sport

Samt 16:00 Kalasstream X-tra bonanza la grande partey med hela communityt, vänner och tittare

27:e INGEN STREAM på grund av öppet hus och privat firande

Va med och fira den 26:e Januari 2017, från klockan 16:00 till midnatt. Vi delar ut fina giveaways bland prenumeranter och tittare men framförallt kan du vara med och fira det här tillfället med oss!

Mellan den 23:e och längst till och med 29:e kan du köpa detta årets, supernajsiga jubileumspryttel i ascoola färger. Denna pixelart tillverkas av vår communitystreamer Leijona, så du kan även se när den tillverkas!

För 150 SEK får du en pixelart i form av en kylskåpsmagnet i ett men stöttar även streamen ekonomiskt. För varje cheer med EXAKT belopp om 2200 bitar får du även vår jubileumspryttel plus att du kan promota din hälsning lite extra. Köp alla 3 för 350 SEK eller 5000 bitar.  Självklart ingår frakt, tillverkning, material och du stöttar inte bara mig utan även Leijona.

Nu till själva kalasandet!

Vi kommer ha ballonger, självklart – det skall man även ha, mat, dryck och lite vuxencola och det är här du kommer in i leken!


LuvTomte_112   TOM_TE HAR FÅR SPADER 

 • Varje donation ger per krona 40 st tomtar (ordinarie 8 st).
 • Prenumeranter kommer få 5000 tomtar i start, 1000 i resub PLUS 1000 per månad man vart prenumerant (Gäller period mellan den 23:e och längst till och med 29:e).
 • Var 15:e minut får du nu 40 st tomtar

LuvSub_112  PRENUMERATIONER

 • Varje prenumerant och återkommande får sin egen ballong, fylld med Helium,
 • Varje prenumerant eller återkommande eller om du giftar en prenumerantär med och snurrar på “Wheel of fortune” vinner du presentkort hos Estrella, Kinguin, Jackpot eller får du extra tomtar?
 • Prenumeranter kommer få 5000 tomtar i start, 1000 i resub PLUS 1000 per månad man vart prenumerant (Gäller period mellan den 23:e och längst till och med 29:e).
 • Varje prenumerant triggar ett tryck i krokodilens käft, slår den ihop käkarna blir det dricka av.

Giveaway kan bestå av ett spel, en jubileumspryttel, en kaffedejt eller varför inte presentkort på lite olika saker.


TIPS/DONATIONER
Samtliga tips/donationer kommer synas, men för att trigga olika event är det extra viktigt att beloppet på eventuell donation stämmer exakt. Varje donation kan även användas för att spela önskemusik, vad gillar du för musik och vad avskyr ph13t0n? Varje donation ger per krona 40 st tomtar (ordinarie 8 st).

SONGREQUESTS
Varje donation kan även användas för att spela önskemusik, vad gillar du för musik och vad avskyr ph13t0n?
Kostnad: 0.25 öre per sekund, minst antal sekunder 100 och maximalt 600 sekunder

 • För varje donerat EXAKT belopp om 150 SEK får du vårt jubileumspryttel, 350 SEK för alla tre,
 • För varje cheer med EXAKT belopp om 2200 bitar får du vårt jubileumspixelart i form av en kylskåpsmagnet plus att du kan promota din hälsning lite extra,
 • För varje donerat EXAKT belopp om 625 SEK byter vi spel till det du vill se, vi köper det och allt om vi inte redan har det. Garanterad minimum speltid c:a 30 minuter. (Måste vara till PC och godkänd för streaming på twitch)

nu kommer ett skämt, eller?

 • För donerat EXAKT belopp om 10000 SEK tömmer ph13t0n rubbet, lovar att dansa magdans till din egen valda musik och kan inte garantera att det blir någon mer stream, ikväll eller på ett par dagar 😉

Friskrivning
VARNING FÖR DRUNKSTREAM och för knepiga uttalanden… Känsliga tittare varnas, saker som sägs, görs och behandlas kan på många sätt uppfattas som stötande, kränkande, äckligt om fel person tittar på det, är du störande, äcklig och/eller kränkande person, vänligen gå till annan stream. Man fyller bara 41 år en endaste gång – gutår!