ph13t0n and friends samarbetar med mindre organisationer till stora multinationella företag . Här är en lista över alla våra partners för denna community och du kan också hitta mer information och länk till deras hemsida .

Strategiska partners

 inet_logotyp_pos-300x102
Inet säljer datorer, komponenter och datortillbehör till privatpersoner och företag i Sverige via webbshop och butiker belägna i Göteborg, Malmö, Stockholm och Uddevalla.
Länk: http://www.inet.se/

 

logo-300x61
Söker du unika presenter till någon du tycker om? Vi erbjuder en perfekt present och presenttips för alla tillfällen: en personligt utformad box fylld med godis som levereras direkt till mottagaren.
Länk: https://www.godisboxen.se/


Kommunikationspartner

Discord partner
Allt-i-ett röst- och textchatt för spelare som är gratis, säker och fungerar på både skrivbordet och telefon. Sluta betala för Teamspeak servrar och hassling med Skype. Förenkla ditt liv.
Som prenumerant hos ph13t0n har du tillgång till alla rum, supportforum, voicekanaler och kan på så sätt delta i våra olika streams.
Länk: https://discord.gg/ph13t0n


Turneringspartner

poweredbytoornament-dark


Mediapartners

headerlogo-300x54

 

Streamingtjänst


twitch_blacklogourl-300x123
Saknas det något företag?
Vill du bli partner? Eller veta mer om vår målgrupp/demografi/möjligheter att synas? Kontakta partner@ph13t0n.nu

Övriga partners/samarbeten inom E-sport

Logga-Transparant11-300x202
Nordic Knights är en svensk ideell förening som anordnar turneringar, ligaspel och andra tävlingar inom e-sport, främst CS:GO