Nyheter angående Twitch 2019

Tack snälla du för år 2018! Jag hoppas du haft roligt, trevligt och känt dig välkommen – att höra det skulle göra mig väldigt glad!

Min kanal på twitch var den platsen jag talade som mest öppet & ärligt om min depression, ångest och ADHD och det var där ni hjälpte mig bli starkare ur den. Jag har fått streama, prata, spela och fått ur mig saker när jag mått dåligt och ni har alltid varit ett enormt stöd.

Men det är tyvärr så att det har skrivits enorma mängder hatkommentarer, bedrivits förtalskampanjer som tyvärr skapat både olaga hot och dödshot den senaste tiden. Så pass att det nu har gått överstyr & mitt psyke klarar inte av det just nu. Det blir för mycket för mig. Jag mår tyvärr bara dåligt av att gå in på streamen som det är nu. Det tär för mycket på mitt välmående & mitt självförtroende.

Just därför har jag valt att ta en paus ett tag. Jobba på mig själv och försöka att må bra igen tyvärr fick jag inte bjuda in er till den jul som jag så länge drömt om, skapat och arbetat med, jag fick inte min sista chans att bjuda åter, jag fick inte ge er det ni förtjänade!

MEN som några av er har märkt – tack för det, så har jag switchat plattform – förklaringen får ni här: https://youtu.be/cPrTdboxQ-Q?t=495
Jag har varken haft möjligheten, kunskapen eller folket att hinna klippa ihop dessa 10 minuter, men videon startar där det förklaras och tar cirka 10 minuter!

Jag hoppas du vill följa mina äventyr – just nu är det lite kaos med allt som skall fungera och alla knappar, sidor och ny terminologi – men va tusan, häng gärna på! Nedan finns länkar för att kunna fortsätta kanalen – vissa kostar andra är gratis – som till exempel att prenumerera på Youtube – GRATIS! Gör gärna det och tack återigen för alla år som du stöttat mig – du kan och du skall avbryta din prenumeration på twitch.

NYHETER
– Discorden kommer bli patreon only! På grund av stuff
– Ny, exklusiv merch var 3:e månad – se https://www.patreon.com/ph13t0n

SUPPORT
JOIN THE TEAM: https://www.patreon.com/ph13t0n
JOIN THE PARTY: https://www.ph13t0n.nu/donationer-och…

SOCIAL MEDIA
Follow me on Twitter: https://twitter.com/ph13t0n
Follow me on Facebook: https://www.facebook.com/ph13t0n
Follow me on Instagram: https://www.instagram.com/ph13t0n
Follow me on YouTube: https://www.youtube.com/ph13t0n

Tack återigen och väl mött på Youtube
//ph13t0n