Full attack mode deluxe av knäckt farbror

VARNING för attack mode i klickarnas rike

48 dislikes och 2 likes efter 10 minuter, 18 dislikes och 2 likes på 3 minuter, 6 dislikes och 1 like – det är facit efter 3 videos på Youtube. 2 VOD:s och 1 typ live.

Va faen är det frågan om? Varför skall det hatas så förbannat? Varför skall det käftas och jävlas med mig för?

Jag har i 4 år kämpat med så jävla mycket;
– driva eget företag och göra rätt för mig,
– stå upp när folk bråkar med mina tittare, stå upp mot hat och hot – för personen sade live att han inte fuska – då backar jag upp han, självklart! Tyvärr fuska han ändå och vi hantera det. Jag bad om ursäkt och tog bort alla ban, på alla.
– Jag har kämpat mot spelmissbruk, myndigheter och behandling – som tog 4 år att få till en lösning,
– Jag har satt mina tittare i fokus, alltid inkluderat så gott jag kunnat,
– Jag har alltid lyft andra före mig själv,
– Jag bara alltid vart vänlig, kåt, glad och tacksam mot allt som gjorts för mig,
– Jag har alltid agerat för andra även om det kan påverka mig och mitt mående,
– Jag har med detta sagt alltid haft fokus på content, kvalitet och välkomnande,
– Jag har alltid försökt göra det rätta, även om det tagit lite tid ibland,
– Jag har alltid försökt att vara schysst, skickat tårtor hej vilt (fick skit för det), jag fixade lanplatser (fick skit för det), jag har fixat ett schysst community (fått skit för det), jag har öppnat mig (fått skit för det), jag har gjort fel och jag har gjort rätt men jag har alltid vart öppen med mina fel och brister! Men även om jag bevisar motsatser skall det förtalas, skrivas inlägg, skrivas till partners och sponsorer och mina tittare! FY FAEN!
– Jag har med mitt företagande sagt nej till möjligheter som Akassa, sjukförsäkring och andra förmåner – för att jag haft viljan att göra rätt- men får skit för det!
– Att läsa att jag inte var värd mitt ljud, min teknik, min jul -fy faen va ont det gjorde. Det är ju mina tittare som bidragit till allt detta – vad hade hänt om jag föesniölat pengarna istället? Men nejdå – Jag får skit Hur jag än gör! Att jag inte var värd en jul? Fy bubblan- när jag efter 4 år kämpat, äntligen tog mig råd att fira denna dag, med tittarnas pengar i fickan fixar en jul och skall dela denna med er, så får jag läsa att jag inte är värd det!

Hur tror ni detta tar på en människa?
Är ni hatare komplett snurriga i bollen?

NEJ jag har inte gått med vinst, JA jag har gått med förlust men det har vart okey, jag har klarat mig ändå, inte med oxfilé på bordet utan med ibland levt dag för dag! För att det jag har gjort, de jag har träffat och de jag har umgåtts med har gett så mycket energi – energi att klara av behandlingar, terapier och skit! Det är jag tacksam för men nu får det vara bra!

Det är faen inte värdigt att klaga efter 2 egna videos, jag har på varje video beskrivit mina fel, jag har förtexter på alla videos, på twitch har jag beskrivit alla min issues med att klippa, jag släpper ändå ut material trots att det gör skitont i själen! Men men folk förväntar sig bokstavligen en person med flera års erfarenhet i post edit, perfekt ljud, perfekt bild efter 2 fucking videos.

SKÄRP ER OCH SLUTA HATA ERA SMÅ JÄVLA RIKSNÖTTER.