Gillar du streamen? Kul! Det räcker att du gör det egentligen, men om du känner för att donera ett par kronor till mig för mitt arbete, så är du förstås väldigt välkommen att göra det också! Ditt bidrag kommer synas i streamen och en liten skön truddelutt kommer välsigna ditt bidrag!

Här hittar du länken: https://streamelements.com/ph13t0n/tip

SWISH
från 10 kronor
Leverans: DIREKT
SWISH är ett snabbt, kvickt och enkelt, just nu finns ingen koppling till streamlabs så glöm inte att påpeka din donation i chatten om du valt detta alternativet SWISHA valfritt belopp, över 10 kronor till 123 302 30 33 eller läs in QR koden
PayPal
från 1 krona
Leverans: 3-5 arbetsdagar
PayPal är ett tryggt och snabbt sätt att betala och ta betalt på nätet. Med PayPal kan du betala och föra över pengar utan att behöva avslöja dina kontouppgifter. PayPal. PayPal är helt integrerat med Streamlabs.
VISA/Mastercard
från 1 krona
Leverans: 5-7 arbetsdagar
Donera med VISA/Mastercard är mycket enkelt. Se till att ha kreditkortet nära till hands när du skall donera – på kreditkortets framsida finns kreditkortsnummer samt utgångsdatum och på baksidan hittar du din verifieringskod (CVV2) som behövs vid betalning.
Patreon
från 50 kronor
Leverans: 20 arbetsdagar
Ett enkelt sätt att sätta upp en månatlig stöttning som även ger dig en rank i vår discord
Cheering
från 0,10 SEK
Leverans: 60 arbetsdagar
Bits Emoticons kan användas var som helst i ett chattmeddelande genom att skriva ”cheer” följt av ett nummer, t.ex. cheer33 eller cheer255. Cheering visar ditt stöd för Partnern precis som prenumerationer gör.

Betalsätt

företaget innehar F-skatt sedel