Ph13t0n & Friends

Ph13t0n
President
ph13t0n [fahjton], Crew på en datorfestival, kört en 10-12 event, nybörjare inom FPS, älskar CS:GO, D3 och Cities Skyline. En medelålders man som i stället för tvättbräda har torktumlare till mage. Streamens värdegrund är tillhörighet och inkluderande, jag själv är inte guds bästa spelare, kommer aldrig bli Global eller VM-mästare, jag är jag – du är du och det viktigaste vi har är varandra och att vi har trevligt.
TwitchTwitterFacebook

CloudConnectSW
COMMUNITY MANAGER
36-årig skäggig hårdrockande göteborgare. Spelar mestadels FPS och svängig hårdrock.
Har spelat dator och tv-spel sen man kunde göra det ungefär. Har även ett gediget mat och craftbeer intresse. Väldigt ny i streaming världen (att skapa eget material),Har dock följt utvecklingen sen starten.
Älskar att snacka skit med människor och drar mig aldrig för ge mig in i diskussioner.
Är väl annars en ganska normalbegåvad människa som kan skilja på rätt och fel.
TwitchFacebook

Leijonaa
Community streamer
Crazy catlady och pysselmaja #1. Arbetar som grafisk designer (gör annonser till morgontidningar). Har spelat dator så länge jag kan minnas, och rekordet för längst spelade spel är World of Warcraft (sedan release). ESO, CS:GO, Diablo 3, Overwatch, Hearthstone, ja – det som faller i smaken just för dagen helt enkelt. Sen kommer även en hel del pyssel streamas – allt från nagelfix, virkade projekt pärlplattor och liknande. Räkna med att Selma och Gizmo (katterna) kommer synas minst en gång under varje stream!
TwitchFacebookInstagram

MaNnorG
Community streamer
MaNnorG här, jag är en skäggig, kramgo, spel- och musikfantast på 24 år. På kanalen så kommer det bli en hel del skratt och massa annat skoj. Trots det så ska det ändå vara ordning och reda på torpet. Den spelgenre ni kommer få se mest är simulatorspel, strategi och rollspel samt ett och annat pang-pang spel. Några av spelen som ligger mig varmt om hjärtat är ARK Survivel Evolve, Farming Simulator 17 samt Euro/American Truck Simulator. Om du är sugen att vara med och lira någon gång så hojta till så ska vi se vad vi kan ordna. KRAM 🙂
TwitchFacebook

Kebban100
Community streamer
Hej! Mitt namn är Kevin, jag är en hobbystreamer. Varje fredag klockan 18:00 så streamar jag och om jag hinner under veckorna så blir det stream då med. I spelvärlden så kallas jag kebban100. Gillar bilar och drömmer om att en dag vara egenföretagare inom internetunderhållning, har haft en volvo 740 och kan höra på motorljudet om du behöver byta tändstift. Förkärlek för svart kaffe och wonderbaums.
TwitchFacebookTwitter
EmailInstagram

Swe86tom
Huvudmoderator
swe86tom är en casual streamer med fokus på Overwatch och PUB:G, har sitt ursprung ur Diablosfären, bor och arbetar i djupaste Norrland. Äger självklart en skoter, snart 30 år och fläckvis oskuld (har nu en unge). Sänder: Måndag, Onsdag och Torsdagar 18-21 (kan även bli extra sändningar.) Kan mycket om allt men är snickare, hemmaman och har en förkärlek för palt!

Twitch

Swompen
COMMUNITY STREAMER
Swompen är en gubbe som älskar det mesta som är nördigt så som spel, filmer och serier.
På hans twitchkanal kan du hitta programmering, designjobb och framför allt spelande i olika FPS former som CS:GO och Overwatch, men självklart andra spel också. Han är en bestämd man, så inte för mycket lull lull i hans kanal. Kom gärna med förslag för spel som skall spelas eller liknade.
TwitchFacebook

Nallen20
COMMUNITY STREAMER
Är en 22årig undersköterska som streamar för att jag tycker det är otroligt roligt att spela samt för att dela med sig av sin glädje till andra spelare. Min stream går ut på att sprida glädje och låta alla få lov att känna sig välkomna samt dela sin glädje för spelande och streaming!
TwitchInstagramFacebook

KanyeHezd
COMMUNITY STREAMER
26 årig Göteborgare som spelar hearthstone. Försöker bli legend varje månad (lyckats två gånger). Vill ha en positiv stämning runt streamen men visst blir man salty ibland? Rage-avinstallerar hearthstone ungefär en gång i månaden. Har som målsättning att fortsätta utvecklas inom spelet, sålänge jag kan se progress och märker att jag blir bättre tycker jag det är roligt att spela.
TwitchTwitter

Stickarn
COMMUNITY STREAMER
Heter Måns är 20 år och hårdrockare! streamar vardag 13-18. Spelar för det mesta WoW i nu läget, men kommer bli mer och mer andra spel när humör säger till. Det som kan spelas på stream är PUBG, Diablo, Wow, CoD. Musiken som spelas på streamen är lite varierande, men vill hålla mig till rock så mycket som möjligt.
Twitch